|
קוקוס מתכונים |
|
|
עוגיות קוקוס
העוגיות שהפכו כמעט לסמל של פסח הן למעשה סוג של עוגיות מקרון.
המרכיבים לכ-40 יחידות:
- 5 חלבונים
- 1/4 1 כוסות סוכר
- 300 גרם קוקוס טחון
- 1 כף קמח תפוחי אדמה
אופן ההכנה:
- מרפדים תבנית גדולה בנייר אפייה.
- מקציפים את החלבונים לקצף רך. מוסיפים בהדרגה את הסוכר,
וממשיכים להקציף עד שנוצר קצף מוצק ומבהיק וכל הסוכר נמס.
- מערבבים את הקוקוס הטחון עם קמח תפוחי האדמה,
ומקפלים את התערובת בזהירות בקצף החלבונים.
- מעבירים אל התבנית תלוליות מהתערובת בעזרת 2 כפות,
או מזלפים באמצעות שקיק זילוף עם צנתר משונן גדול.
- אופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות במשך כ-45 דקות,
או עד שהעוגיות מזהיבות ומעט מוצקות.
|
|
|