לקבלת עדכונים בתחום האנטי אייג'ינג, מבצעים והנחות מיוחדות, הרשמו עכשיו:

אנטי-אייג'ינג | המרכז הישראלי לעיכוב תהליכי הזדקנות

אנטי-אייג'ינג
שלום אורח, התחבר | משתמש חדש? הרשם לאתר
  בעגלת הקניות שלך 0 מוצרים

לקופון הנחה 10% לאתר iHERB הזינו בהזמנה את הקוד AWE3079 או הקליקו כאן ובצעו רכישה


צריכים עוד מידע?
השאירו פרטים ונחזור אליכם

מאמרים
  מתכונים טבעוניים
  סרטונים מומלצים
  מבנה העור והזדקנותו
  מהן הסיבות להזדקנות העור
  בריאות מיטבית לפי הרמב''ם
  השפעות העישון על העור
  פירות העונה
  פסיפלורה

מתכונים טבעוניים


מתכון לחלב שקדים וחלב קוקוס טבעוני
לסינון החלב, יש להשתמש בבד כלשהו. אפשר לקנות בחנויות המתמחות מה שמכונה בד גבינה.
לרכישת שקית בד גבינה לסינון החלב – לחצו כאן



שימו לב שגם חלב קוקוס וגם חלב שקדים מחמיצים מאוד מהר, לכן לא מומלץ להשתמש בהם יותר מאשר 3 ימים במקרר. הדבר נכון גם לגבי חלב קוקוס מקופסת שימורים. לאחר הפתיחה הוא יחזיק לכם במקרר 3 ימים לכל היותר. לפי הריח תוכלו לדעת עם החלב עדיין בסדר או שכבר החמיץ.

הפטנט הכי טוב הוא למזוג את חלב הקוקוס או חלב השקדים לתוך מגש קוביות קרח (מיד אחרי שהכנתם) ולהכניס למקפיא. ברגע שרוצים להשתמש, פשוט מוציאים מספר קוביות קרח מהמקפיא, ותוך 20 דקות הם יפשירו ויהיה לכם חלב קוקוס/שקדים טרי טרי.


הכנת חומוס ביתי
מדריך מצולם להכנת חומוס ביתי - שלב אחרי שלב



הכנת גלידה ביתית בבלנדר ויטמיקס
מיכל צפיר מסבירה איך להכין גלידה ביתית בריאה וטעימה בבלנדר ויטמיקס



עוגה שכבות טבעונית

 


 

אנטי-אייג'ינג אודות תקנון מפת האתר צור קשר
חנות וירטואלית זו הוקמה ע"י: חנות וירטואלית