לקבלת עדכונים בתחום האנטי אייג'ינג, מבצעים והנחות מיוחדות, הרשמו עכשיו:

אנטי-אייג'ינג | המרכז הישראלי לעיכוב תהליכי הזדקנות

אנטי-אייג'ינג
שלום אורח, התחבר | משתמש חדש? הרשם לאתר
  בעגלת הקניות שלך 0 מוצרים

לקופון הנחה 10% לאתר iHERB הזינו בהזמנה את הקוד AWE3079 או הקליקו כאן ובצעו רכישה


צריכים עוד מידע?
השאירו פרטים ונחזור אליכם

מאמרים
  מתכונים טבעוניים
  סרטונים מומלצים
  מבנה העור והזדקנותו
  מהן הסיבות להזדקנות העור
  בריאות מיטבית לפי הרמב''ם
  השפעות העישון על העור
  פירות העונה
  פסיפלורה

כיצד פותחים קוקוס צעיר ?

קניתם קוקוס צעיר? החלטה מצויינת!
בואו ונפתח אותו בקלות בחמישה שלבים מהירים ופשוטים:

שלב 1 – כלים נחוצים

  • משטח עבודה
  • סכין קצבים
  • קש

על מנת לפתוח קוקוס צעיר כמו שהתאילנדים עושים זאת, אתם תזדקקו למשטח עבודה יציב ובטוח, כגון קרש חיתוך גדול, ולסכין קצבים (או סכין ממש חדה אחרת). אתם גם תזדקקו לקש, על מנת לשתות את מי הקוקוס, ותמיד נוח שיש מגבת בסביבה, על מנת לנגב את מה שנשפך בטעות.

אל תדאגו. לאחר שתלמדו את הטכניקה לפתיחת אגוזי קוקוס צעירים, תוכלו לעשות זאת תוך פחות מדקה, ולצחוק על כל אלה שעדיין משתמשים בפטיש, במקדחה או אלה שסתם זורקים את האגוזים על הקרקע.

שלב 2 – החיתוך הראשון
אם אתם ימניים, החזיקו היטב את אגוז הקוקוס הצעיר ביד שמאל, ואחזו בחלק התחתון של האגוז. שימו לב כי האצבעות שלכם אינן בולטות החוצה, אלא הדוקות אל האגוז! לאחר מכן, החזיקו את הסכין בזווית של 45 מעלות ביחס לקצה של האגוז ובצעו חתך כשני סנטימטרים מהקצה. יכול להיות שהפעם הראשונה תיקח לכם קצת יותר זמן, עד שתלמדו כמה כוח בדיוק צריך להפעיל על מנת לחדור את הקליפה הפנימית של הקוקוס.

שלב 3 – חתך שני
בשלב הזה עליכם לבצע חתך נוסף, באותו אופן בו ביצעתם את החתך הראשון. זכרו להשגיח על האצבעות! כפי שניתן לראות בתמונה, החתך השני צריך להיות מאונך יחסית לחתך הראשון. גם כאן, לאחר הפעם הראשונה, אתם כבר תלמדו כמה כוח בדיוק אתם צריכים להפעיל.

שלב 4 – חתך שלישי וחתך רביעי
בצעו חתך נוסף במקביל לחתך הראשון, ולאחר מכן חתך נוסף על מנת לחבר את כל הקצוות של החתכים הקודמים. התוצאה היא חתך בצורת ריבוע בקצה הקוקוס. אתם צמאים לשתות כבר מהקוקוס שלכם? אתם כמעט שם!

שלב 5 – פתיחת "המכסה"
פתחו את המכסה שיצרתם מכל החתכים הקודמים, באמצעות הרמתו בעזרת קצה הסכין. אם המכסה לא מתרומם בקלות, סימן שהחתכים שביצעתם לא היו עמוקים מספיק ואתם צריכים לחזור עליהם פעם נוספת עם יותר כוח.

לשתות או לשמור לאחר כך
אם אתם רוצים לשתות את מי הקוקוס, זה בדיוק הזמן! הכניסו קש ותיהנו! לחילופין, אם אתם רוצים לשמור את מי הקוקוס לזמן מאוחר יותר, אתם יכולים למזוג אותם לכוס גדולה מספיק. שימו לב להשתמש בכוס שיכולה להכיל לפחות 300 מ"ל של נוזל.

שיטה נוספת לפתיחה באמצעות סכין







פתיחה באמצעות פותחן קוקוס ידני

 






 

 

אנטי-אייג'ינג אודות תקנון מפת האתר צור קשר
חנות וירטואלית זו הוקמה ע"י: חנות וירטואלית